jueves, 22 de marzo de 2012

Eurovegas

Apreciat lector,

Periòdic Delta et convida a la xerrada-debat L'impacte d'Eurovegas sobre El Prat, que tindrà lloc el proper 28 de març a les 19h a El Cèntric Espai Cultural.

El projecte d'oci i joc conegut com "Eurovegas" ha estat un dels temes més comentats als mitjans i a les xarxes socials durant els darrers dies. Si finalment els inversors decideixen construir al voltant de El Prat aquest macrocomplex, de ben segur que la ciutat no quedarà indiferent als seus efectes.

A la xerrada hi intervindran figures destacades de la vida política, social i empresarial de El Prat. Al final del debat, podràs aportar les teves opinions i dubtes.

T'hi esperem. Gràcies per l'atenció. 

Pots seguir el Periòdic Delta a Twitter i a Facebook.

Apreciado lector, 

Periòdic Delta te invita a la charla-debate El impacto de Eurovegas sobre El Prat, que tendrá lugar el próximo 28 de marzo a las 19h en El Cèntric Espai Cultural.

El proyecto de ocio y juego conocido como “Eurovegas” ha sido uno de los temas más comentados en los medios y en las redes sociales durante los últimos días. Si finalmente los inversores deciden construir alrededor de El Prat este macrocomplejo, seguramente la ciudad no quedará indiferente ante sus efectos.

En la charla intervendrán figuras destacada de la vida política, social y empresarial de El Prat. Al final del debate, podrás aportar tus ideas y dudas.

Te he esperamos. Gracias por la atención.

Puedes seguir al Pèriodico Delta en Twitter y en Facebook.

No hay comentarios:

Publicar un comentario